SDT Ultrasound Solutions dévoile la caméra d’imagerie acoustique de la Série CRY8120
S.D.T.International

SDT Ultrasound Solutions onthult de CRY8120 Series Acoustic Imaging Camera

SDT Ultrasound Solutions is verheugd de lancering aan te kondigen van de langverwachte CRY8120 Series Acoustic Imaging Camera, ontworpen door CRYSOUND.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Dit ultramoderne apparaat vertegenwoordigt een belangrijke sprong voorwaarts in industriële inspectietechnologie en biedt ongeëvenaarde precisie, personalisatie en prestaties.
Benoit DEGRAEVE, CEO van SDT International, merkte op: “We zijn ongelooflijk trots en vereerd om deze geavanceerde technologie te vertegenwoordigen. Onze gemeenschappelijke toewijding en dynamiek stellen ons in staat om innovatieve oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van onze klanten, maar ook de toekomst van de industrie bepalen. Samen hebben we de kans om technologie te bepleiten en te promoten die niet alleen ultramodern is, maar ook is ontworpen om robuust, aanpasbaar en duurzaam te zijn in veeleisende industriële omstandigheden. De CRY8120-serie is niet zomaar een camera; het is een concentratie van innovatie die precisie, personalisatie en prestaties belichaamt.”

Prestatienormen verhogen
De CRY8120-serie, die de modellen CRY8124 en de binnenkort te verschijnen CRY8125 (IECEx-versie) omvat, is ontworpen om nieuwe maatstaven te stellen op het gebied van nauwkeurigheid en efficiëntie. Deze serie maakt gebruik van geavanceerde ultrasone, trillings- en temperatuursensortechnologie en garandeert superieure detectie- en analysemogelijkheden over een breed frequentiebereik (2 kHz tot 100 kHz). De geavanceerde 200-kanaals MEMS-microfoonarray biedt ongekende precisie bij het identificeren van gaslekken, elektrische ontladingen en mechanische storingen, zelfs vanaf grotere afstanden.

Toewijding aan duurzaamheid en efficiëntie
Naast de hoogwaardige prestaties is de CRY8120-serie ontworpen om groene initiatieven te ondersteunen door energieverliezen te lokaliseren en te beperken, en zo het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren. Het energiezuinige ontwerp, gecombineerd met een verwijderbaar batterijsysteem dat tot 5 uur continu gebruik biedt, zorgt voor minimaal stroomverbruik en lagere operationele kosten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top